Connect with us

Hír

TRADE: Deion Jonest sikerült eladnia a Falconsnak

Az egykor kiváló, mára azonban kifejezetten gyengén teljesítő linebacker, Deion Jones jövőjéről már a nyáron is sokat pletykáltak, az újjáépülő Falcons nagyon szabadulni szeretett volna tőle. Erre azonban csak most került sor, miután a Browns megszerezte Jonest és egy 2024-es hetedik körös picket egy 2024-es hatodik körös cetliért cserébe – írja Ian Rapoport.

A Falcons nem spórol sokat a lépéssel, hiszen nyáron átalakították a szerződését. Így anyagiakat tekintve a Browns átveszi Jones $1,39 milliós maradék alapfizetését a szezonra (plusz 31.250 dollárt minden aktív meccsért), a Falcons ezt megspórolja, de jövőre el kell könyvelnie $12,14 millió halott pénzt.

A 2016-os második körös játékos jelenleg sérültlistán van, de mivel az alapszakasz kezdete előtt odakerült, így most már bármikor vissza lehet hozni, amennyiben felépült.

A Browns nem állt jól LB poszton, hiszen a szezon elején Anthony Walkert IR-re kellett tenni, Jeremiah Owusu-Koramoah mellett pedig senki sem tudott kezdő szinten teljesíteni. Jones így bekerül a clevelandiek “lecsúszott védő rehabilitációs programjába”: Takkarist McKinley és Malik McDowell is hasznos tagja tudott lenni a védelemnek, miután már szinte sehová sem kellettek a ligában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!