Connect with us

Hír

Ugyan Winston már egészséges, így is Dalton fog kezdeni a Saintsben

A Saintsnél Jameis Winston kezdte meg a szezont kezdő irányítóként miután tavasszal két évre $28 millióért hosszabbítottak vele. Azonban megsérült a háta és a bokája is, így Andy Dalton állt be a helyére az utóbbi négy meccsre. Winston mostanra viszont már teljesen egészséges és teljes edzésmunkát végzett a tegnapi nap folyamán, ennek ellenére Dennis Allen főedző úgy döntött, hogy Dalton fog kezdeni a Raiders ellen, mert szerinte ez a legjobb a támadósornak. Azt is hozzátette, hogy addig ő fog kezdeni, amíg a támadósor jól muzsikál.

Egyik irányító sem játszott különösen jól eddig. Passzpontosságuk (63,4 és 63,5%), illetve passzonkénti yard mutatójuk (7,3 és 7,5) is szinte megegyezik, a különbség az, hogy Dalton 7-4-es TD/INT arányt hozott össze, míg Winston 4-5-öset. Ha a PFF által vezetett Big Time Throw vs. Turnovert érő játék mutatót nézzük, akkor Daltonnál ez 6-4, Winstonnál 7-7. Nagy különbség tehát nincs, talán azért kapja meg Dalton a kezdőt, mert kicsit kevesebb hibát vét.

A Saints 2-5-tel áll és jelenleg az 1/4-es pick birtokosa (lenne, ha nem adta volna el az Eaglesnek), azonban mindössze egy győzelemmel van lemaradva a csoportot vezető Buccaneers-Falcons duótól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!