Connect with us

Minden ami NFL

5 gondolat: Mike White játéka, a Buccaneers edzőproblémái és csapat erősorrend polcozva

A hét témái:

  • Mike White átvette Zach Wilson helyét és egyből a hét legjobbja lett. De mennyire is volt jó? 💪
  • A Ravens újabb megnyert meccset engedett ki a kezéből és baromi nehéz kiigazodni a csapaton.🤷
  • A Buccaneers edzői stábja kritikán alulit nyújtott.🤦
  • A következő hetek sok mindent elárulhatnak a Dolphinsról és a Vikingsról.🤔
  • Végül pedig összeállítok egy polcos erősorrendet konferenciánként.📈

Vágjunk is bele! 

Mike White! 💪

Mike White ismét jött, látott, és győzött. A Jets irányítója a Bears ellen 22/28, 315 yard, 3 TD lőlapot tudott felmutatni, emellett a forduló legjobb YPA és EPA/dropback mutatója is az övé lett, amilyen magasságokba Zach Wilson sosem tudott eljutni.

Ettől függetlenül elájulni nem kell tőle. Mármint persze sokkal jobb Zach Wilsonnál, működőképessé tudja tenni az egyébként nagyon szépen felrajzolt támadósort, ami több, mint amit az 1/2-es el tud mondani magáról. De egyrészt a Bears defense volt az ellenfél, ami a liga talán legrosszabbja jelenleg (2. legrosszabb EPA szerint, de a kezdő secondary nagy része még hiányzott is), másrészt pedig a saját főedzője, Robert Saleh is annyit mondott a meccs után, hogy “vele könnyűnek tűntek a könnyű dolgok”. Ami egy tökéletes leírása annak, amit láttunk White-tól.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!