Connect with us

Érdekességek

A Bears lehet az első csapat, amely lemondhat a csoportgyőzelemről

Hiába a Justin Fields varázslat, a győzelmek egyelőre még nem jönnek a Bears számára. Ráadásul hiába nem a Chicago mérlege a legrosszabb a ligában, mégis ők lehetnek az elsők, akik matematikailag is búcsút inthetnek a csoportgyőzelemnek (via NFLPlayoffScenarios.com).

Jelenleg minden csapatnak van matematikai esélye arra, hogy megnyerje a csoportját, de van olyan forgatókönyv, miszerint a chicagóiak ennek búcsút inthetnek a héten. Ehhez az kell, hogy a Bears kikapjon a Falconstól, a Vikings pedig megverje a Cowboyst. Ha így lesz, akkor a Minnesota legrosszabb esetben is 9-8-as lesz, így még ha a Bears minden további meccsét meg is nyeri, akkor is lemarad a csoportgyőzelemről a tiebrekerek miatt.

Nem mintha ennek olyan nagy jelentősége lenne most. A csapat jelenleg az újjáépítés első évében van, ráadásul Fields is csak most kezd a potenciáljának megfelelően játszani – nem idén kell nyerni.

A fogadóirodák szerint egyébként a Bears három pontos underdog a Falcons otthonában, a Vikings pedig hazai pályán egy pontos underdog a Cowboys ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!