Connect with us

Hír

A Broncos kivágta Melvin Gordont

Melvin Gordon vasárnap újabb fumble-t vétett, idén már az ötödiket, amit ugyan most nem vesztett el, de pontokat hagyott a táblán (first down helyett negyedik kísérlet következett, ahonnan kihagyták a mezőnygólt), ami egy hosszabbításos meccsen sorsdöntő volt. A Broncosnál pedig megelégelték ezt és kivágták a running backet – jelentette be a csapat.

Gordon így waiverre kerül, ahol bárki beadhat rá kérelmet és ezek közül a jelenlegi draft sorrend alapján legmagasabb helyen lévő csapat viheti el – ha nem kell senkinek, akkor pedig szabadon igazolhatóvá válik. Idén 3,5 yardos átlaggal 315 yardot és 2 TD-t jegyzett, emellé az 5 fumble értelemszerűen rengeteg, de az utóbbi három évben is volt már neki 11 ilyen, szóval nem újdonság nála ez a probléma.

Szintén denveri futókkal kapcsolatos hír, hogy a Dolphinstól trade keretein belül megszerzett Chase Edmonds bokasérülést szenvedett és emiatt több hét kihagyásra szorul. Mivel az eredetileg első számú Javonte Williams az egész évre kidőlt, így jelenleg Latavius Murray a Broncos első számú futója, mögötte pedig Marlon Mack és a gyakorlócsapatos Devine Ozigbo van még a keretben.

A 3-7-es Broncos a hétvégén a 3-8-as Panthersszel csap össze.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!