Connect with us

Hír

A Chargers is kivágta korábbi első körös védőjét

Az után pát nappal, hogy a Raiders kivágta 2019-es első körös védőjét, a safety Johnathan Abramet, most a Chargers is megtette ezt a szintén 2019-es első körös választottjával, a védőfalember Jerry Tilleryvel. Abram a 27., Tillery a 28. játékosként kelt el azon a drafton.

Hivatalosan nem történt meg a kivágás a csütörtök délutáni tranzakciós határidő előtt, tehát csak pénteken megy át a rendszeren a lépés, ami azt is jelenti, hogy csak hétfőn lesz lehetősége a csapatoknak waiver kérelmet beadni rá – írja Adam Schefter. Mivel első körös játékosról van szó, így elképzelhető, hogy valaki felveszi majd (Abram esetében is megtörtént), habár a játéka egyáltalán nem szolgált rá.

Tillery a liga minden bizonnyal legrosszabb futás elleni védőfalembere volt, rendszeresen yardokkal tolták el a helyéről. És ugyan passzsiettetésben volt néhány felvillanása, ebben sem tudott igazából jó teljesítményt nyújtani. A PFF WAR mutatója szerint, ami azt mutatja, hogy egy csereszintű játékoshoz képest mennyi hozzáadott értéked van, konkrétan a DT-k közt a legrosszabb helyezést érte el 2019-es draftolása óta – tehát ezek alapján ő volt a liga legkevésbé értékes védőfalembere az utóbbi közel négy évben.

Sokat elmond egyébként a Chargers védelméről az is, hogy a snapek harmadán-felén pályán volt Tillery minden héten, miközben nem is akarták a csapatban tudni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!