Connect with us

Hír

A Packerst Claypoolt, a Cowboys Cookst akarta megszerezni

A Packersnek nagy szüksége lenne egy elkapóra, így a szurkolók remélhették, hogy a trade határidő napján összehoznak egy üzletet. Ez azonban nem sikerült, habár állítólag próbálkoztak. Tom Silverstein számolt be arról, hogy a Green Bay-iek is felajánlották a második körös pickjüket a Steelersnek az elkapó Chase Claypoolért cserébe, azonban a Bears pickjét egyértelműen magasabbnak várják Pittsburghben annak ellenére, hogy mindkét fél 3-5-ös mérleggel áll.

A Packers idén még nem tudott 30 pontot szerezni egy meccsen, az utóbbi négy mérkőzését elveszítette és ugyan a védelem sem áll épp stabil lábakon, onnan nem a tehetség hiányzik, míg a támadóktól egyértelműen az, már ami a WR sort illeti. Allen Lazard vezeti a csapatot 340 yarddal és 4 TD-vel, Romeo Doubsnak van 296 yardja, Randall Cobbnak 257, Sammy Watkinsnak 150, a második körös újonc Christian Watsonnak pedig csak 64 – habár többen sérüléssel is küzdöttek eddig. Ugyan Claypool nem lett volna egy sztár megoldás, de ártani biztosan nem ártott volna.


Nem a Packers volt az egyetlen csapat, amely elkapót szeretett volna szerezni a határidő előtt, a Cowboys is megtette ezt, méghozzá államon belül. A dallasiak a Houston Texanstól akarták elhozni Brandin Cookst – írja több forrás is. Állítólag a kompenzációban elég közel voltak már a felek (egy második kör mindenképp benne lett volna az ellenértékben), viszont az akadályozta meg a cserét, hogy Cooksnak jövőre $18 milliós garantált fizetése van, ezt a problémát pedig sehogy sem sikerült áthidalniuk.

A Cowboysnak azért olyan hatalmas szüksége nem lett volna elkapóra CeeDee Lamb és Michael Gallup mellé, de talán egy szinttel még feljebb turbózhatták volna a támadósort. Cooks egyébként a határidő lejárta után a Twitteren fejezte ki elégedetlenségét a helyzetével kapcsolatban.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-11-02 09:51

18 millió egy nagyon jó elkapót feltételez. Cooks meg sosem ért ennyit. Sosem szabad megakadályozni az ellenfeled, hogy rossz szerződést kössön és túlfizessen egy nem is túl jó játékost.

LG
LG
2022-11-02 09:26

Magyar ido szerint 21 óra után par perccel: (Rodgers jön ki a felturbózott playbookkal) “Matt, ezt nézd, kitaláltam új útvonalakat, amiket a frissen hozott elkapókkal lehet majd futtatni”comment image

ahanem
ahanem
2022-11-02 08:54

nehéz lett volna mellédobni egy 5. köröset? (GB)

Staten Island
Staten Island
2022-11-02 08:24

Cooks mit pofázik, a szezon előtt hosszabbított a Texansszal. A körülmények (Nick Caserio, a keret, Davis Mills) ismertek voltak, csak hagynia kellett vna, hogy lejárjon az idei szerződése. A hosszabbítása akadályozta meg, hogy akár most el legyen cserélve.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x