Connect with us

Hír

A Packerst Claypoolt, a Cowboys Cookst akarta megszerezni

A Packersnek nagy szüksége lenne egy elkapóra, így a szurkolók remélhették, hogy a trade határidő napján összehoznak egy üzletet. Ez azonban nem sikerült, habár állítólag próbálkoztak. Tom Silverstein számolt be arról, hogy a Green Bay-iek is felajánlották a második körös pickjüket a Steelersnek az elkapó Chase Claypoolért cserébe, azonban a Bears pickjét egyértelműen magasabbnak várják Pittsburghben annak ellenére, hogy mindkét fél 3-5-ös mérleggel áll.

A Packers idén még nem tudott 30 pontot szerezni egy meccsen, az utóbbi négy mérkőzését elveszítette és ugyan a védelem sem áll épp stabil lábakon, onnan nem a tehetség hiányzik, míg a támadóktól egyértelműen az, már ami a WR sort illeti. Allen Lazard vezeti a csapatot 340 yarddal és 4 TD-vel, Romeo Doubsnak van 296 yardja, Randall Cobbnak 257, Sammy Watkinsnak 150, a második körös újonc Christian Watsonnak pedig csak 64 – habár többen sérüléssel is küzdöttek eddig. Ugyan Claypool nem lett volna egy sztár megoldás, de ártani biztosan nem ártott volna.


Nem a Packers volt az egyetlen csapat, amely elkapót szeretett volna szerezni a határidő előtt, a Cowboys is megtette ezt, méghozzá államon belül. A dallasiak a Houston Texanstól akarták elhozni Brandin Cookst – írja több forrás is. Állítólag a kompenzációban elég közel voltak már a felek (egy második kör mindenképp benne lett volna az ellenértékben), viszont az akadályozta meg a cserét, hogy Cooksnak jövőre $18 milliós garantált fizetése van, ezt a problémát pedig sehogy sem sikerült áthidalniuk.

A Cowboysnak azért olyan hatalmas szüksége nem lett volna elkapóra CeeDee Lamb és Michael Gallup mellé, de talán egy szinttel még feljebb turbózhatták volna a támadósort. Cooks egyébként a határidő lejárta után a Twitteren fejezte ki elégedetlenségét a helyzetével kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!