Connect with us

Hír

A Rams két kezdő szintű játékosát is kivágta

A címvédő Rams idényének érdemi része hamar véget ért, amire elég sajátságosan válaszolt a csapat: két kezdő kaliberű játékosát is kivágta. Az egyik a futó Darrell Henderson, a másik a linebacker Justin Hollins volt – most ők waiverre kerültek és bárki nyújthat be értük kérelmet.

Henderson 2019-ben a csapat harmadik körös játékosa volt. Sérülések miatt soha nem lett belőle az új Alvin Kamara, akinek hozták, de voltak jobb pillanatai: 2020-ban és 2021-ben is 4,5-es átlaggal futott 600+ yardot és öt TD-t. Idén a többi támadóhoz hasonlóan ő sem játszott jól, de így is ott volt minden meccsen a pályán, ráadásul hétszer még kezdett is.

Hollins is 2019-es eresztés, csak ő az ötödik körből és annak idején a Broncos választotta ki. Minden meccsen pályára lépett idén és ötször kezdő is volt, még ha olyan sok haszon nem is volt belőle. Ezzel együtt furcsa mindkét játékos menesztése, ugyanis csak százezreket foglaltak el a fizetési plafonból, a szerződésük amúgy is lejárt volna a szezon végén, és bárki is áll a helyükre, javulást nem nagyon fog eredményezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!