Connect with us

Hír

A Seahawks a szezon végén hosszabbítana Geno Smith-szel

Ugyan nem sikerült nyerni a Bucs ellen Németországban, de ezzel együtt is igazi sikersztori a 2022-es idény a Seahawks számára. Ebben óriási szerepe van Geno Smith-nek, aki top 10-es szinten teljesít és sokkal jobb vele a csapat támadósora, mint Russell Wilsonnal az ezt megelőző két évben. Hogy ez mennyire fenntartható, az más kérdés, viszont hogy ez kiderüljön, ahhoz hosszabbítani kellene Smith-szel – a hírek szerint a csapat részéről erre meg is van a szándék, de csak a szezon végén.

Geno idén írt alá a Seahawkshoz egy évre 3,5 millió dollárért. Ezt bőven túlteljesítette, így jövőre alighanem visszamenőleg is megkéri majd az árát. Az OTC becslése szerint ez egy évi 38 millió dolláros szerződést jelentene, ami az eddigi játéka alapján teljesen védhető, de ismerve a játékos előéletét és korábbi teljesítményét, nem valószínű, hogy ekkora kontraktust kapna bárkitől.

A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy kap egy 2 éves, maximum 60 millió dolláros szerződést, legalábbis ez lenne reális annak fényében, hogy a nála jobbnak tartott Jameis Winston évi 14 millióért írt alá idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!