Connect with us

Hír

A Super Bowl győztes Sam Shields már bánja, hogy az NFL-ben játszott

Az amerikai futballról a legtöbbeknek a pénz és a csillogás jut eszébe, de mint ahogy lenni szokott, ennek is megvan az árnyoldala. A Green Bay Packers korábbi sztárja, Sam Shields például arról beszélt a South Beach Sessions podcastban, hogy már bánja, hogy az NFL-ben játszott.

“Amikor ott vagy az NFL-ben, akkor minden felelősség a tied. Vállalod a kockázatot, hogy gondoskodhass a családodról. De amikor befejezed a futballt, akkor mindenki megfeledkezik rólad. A családod, a barátaid. Jelenleg csak egy emberre tudom azt mondani, hogy tényleg a barátom. Már nem beszélek a legtöbb családtagommal. Amint befejeztem a focit, ugyanezt tette velem mindenki más.

– mesélte Shields.

“Aztán ott vannak a sérülések. Voltak nagyon rossz időszakaim. Ez volt az egyik oka, amiért kirúgtam az ügynökömet, Drew Rosenhaust. Mert nem érdekelte az egészségem. Mindig azt mondta “Sam, gondolj a pénzre. Képes vagy rá”. Leszarom a pénzt, azt akartam, hogy a fejem rendben legyen. Ha visszamehetnék az időben, akkor soha nem játszanék az NFL-ben.”

Sam Shields 2010-ben draftolatlan volt, de a Packers adott neki egy esélyt. Pályafutása csúcsán a legjobb cornerek között emlegették, egyszer Pro Bowler is lett, de a karrierje nem tartott sokáig. Soha nem tudott végigjátszani egy teljes szezont, 2016-ban és 2017-ben pedig összesen 14 hónapot volt kénytelen kihagyni agyrázkódás miatt. Ezek után nem sokkal, a 2018-as idény után vissza is vonult.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!