Connect with us

Hír

A Texans elvette Brandin Cooks csapatkapitányi státuszát

Brandin Cooks ma visszatér a pályára a Texansnál, azonban már nem lesz ott a mezén a válla környékén a “C” betű. A csapat ugyanis az NFL Media információi szerint elvette az elkapó csapatkapitánya státuszát a Giants elleni meccs előtt, miután Cooks nyilvánosan is elégedetlen volt azzal, hogy a Texans nem cserélte el a határidő előtt – a főedző Lovie Smith leginkább arra akadt ki, hogy nyilvánosságra hozta érzéseit a receiver.

Cooks nem volt ott az Eagles elleni múlt csütörtöki vereség alkalmával, illetve az előtte lévő edzéseket is kihagyta “személyi okokra” hivatkozva. A Texans engedélyezte ezt neki annak érdekében, hogy kitisztítsa az elméjét és utána újra csatlakozzon a csapathoz. Hiányában a left tackle Laremy Tunsil volt a csapatkapitány és a jelek szerint ezt meg is tartja magának.

Cooks tavasszal írt alá egy hosszabbítást, ami 2023-ra is garantál neki $18 milliót – elsősorban ez akadályozta meg a cserét, mások ezt nem voltak hajlandóak átvenni a draft kompenzáció kifizetése mellett. Elképzelhető, hogy ha Cooks lemond a fizetése egy részéről, akkor elkerülhetett volna egy jobb csapathoz, de ha ezt az opciót felajánlották neki – ami nem biztos –, akkor ezt nem vállalta be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!