Connect with us

Hír

Aaron Rodgers ujjsérülése súlyosabb, mint eddig gondoltuk

Aaron Rodgers karrierje egyik legrosszabb szezonját hozza idén, amiben a Packers rossz csapatépítési filozófiája mellett az is szerepet játszik, hogy már az ötödik forduló óta sérült hüvelykujjal lép pályára. A veterán irányító egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy volt már ennél komolyabb sérülése is, ami lehet, hogy igaz, de Ian Rapoport információi szerint ez az ujjsérülés is nagyon súlyos és csoda, hogy Rodgers így is vállalni tudja a játékot.

A QB-nak úgynevezett avulziós törése van, ami azt jelenti, hogy egy izom vagy ín szakított ki egy kis darabot a csontállományból ott, ahol eredetileg a csonthoz tapadt. Ez nagyon fájdalmas és kényelmetlen sérülés, ami jelentősen befolyásol mindent, amit az irányító a kezével csinál. Az ilyen típusú sérülések ráadásul nem nagyon gyógyulnak meg maguktól, vagyis Rodgersnek jó eséllyel a szezon vége után kés alá kell feküdnie.

A Packers jelenleg 4-7-es mérleggel rendelkezik és ma az NFC éllovas Eagles ellen lép pályára (illetve később játszik még többek között a Dolphinsszal és a Vikingsszal is). Egy újabb vereség után már nem nagyon lesz értelme annak, hogy Rodgers sérülten ott legyen a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!