Connect with us

Hír

Allen Robinson szezonja is véget ért

Allen Robinson lábát műteni kell, így a Rams elkapója idén már nem fog pályára lépni. Cooper Kupp (WR), David Edwards (G), Joe Noteboom (LT) és Logan Bruss (G) után ő az ötödik kezdő a támadósorból, aki IR-re került – ezek után nem lenne meglepő, ha az agyrázkódásprotokollban lévő Matt Stafford is hasonló sorsra jutna.

Robinson 2014-ben a Jaguars második köröse volt. Másodévesként 1400 yardot és 14 TD-t szerzett, majd az újonc szerződése lejárta után aláírt a Bearshez, ahol bottom 5-ös irányítókkal három szezon alatt 3349 yardot és 18 TD-t szerzett. Vitán felül top 5 közeli szinten teljesített, aztán a Bears 2021-ben franchise taget tett rá, a játéka pedig indokolatlanul leromlott. Tavaly csak 410 yard és egy TD került a neve mellé, ami miatt nem is volt olyan nagyon jó piaca, a Rams évi 15,5 millió dolláros fizetésért tudta megszerezni.

Mint utólag kiderült, ez is túl sok volt. Robinson karrierje legrosszabb teljesítményét nyújtja a pályán, ami a statisztikáin is meglátszik: a 2022-es idényt 33 elkapással, 339 yarddal és három TD-vel fogja befejezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!