Connect with us

Hír

Az Eagles Linval Josephet és Ndamukong Suh-t is leigazolta

Az Eaglesnek problémás a futás elleni védelme (Jordan Davis nélkül főleg), ahogy azt láthattuk az utóbbi két fordulóban is. Howie Roseman general manager viszont nem ült a babérjain és leigazolt két veterán játékost is a védőfal közepére: Linval Josephet és Ndamukong Suh-t – írja több forrás is.

Az Eaglesnél így elég neves lesz a belső védőfal rotáció, hiszen a két új érkező mellett itt volt már Javon Hargrave és Fletcher Cox is, habár közülük csak Hargrave játszik jól és ő is csak pass rushban (abban viszont nagyon). Joseph egy igazi nose tackle középre, ilyenje Davis sérülése óta nem volt az Eaglesnek és nagyon is hiányzott, a védelmi stratégia egyik legfontosabb eleme volt. Joseph ugyan egykoron nagyon magas színvonalon töltötte be ezt a szerepet, ma már 34 éves és tavaly a Chargersben nem mutatott valami jól.

A 35 éves Suh nem ebbe a pozícióba, inkább Cox váltására érkezett. Ő sem az az erő már, mint amilyen fénykorában volt, de a rotációban még mindenképp hasznos lehet az eddigi cseréket beelőzve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!