Connect with us

Érdekességek

Brady rámehet a passzkísérletek és sikeres passzok rekordjára is

Tom Brady tavaly megdöntötte a sikeres passzok rekordját, és éppen lemaradt a passzkísérletek csúcsáról. Idén ismét rámehet ezekre, ugyanis a 45 éves irányító nem lassít.

Brady 10 meccs alatt 427 labdát eresztett el, amiből 282 lett sikeres, mindkettővel vezeti a ligát – pedig vannak, akik már 11 mérkőzést tudtak le. Ha a Buccaneers irányítója ilyen ütemben folytatja, akkor 726 passzkísérlettel és 479 sikeres passzal fejezi be a 2022-es idényt – írja a PFT.

Ezek éppen nem lennének rekordok, hiszen előbbit Matt Stafford tartja 727-tel még 2012-ből, utóbbit pedig ugyebár Brady 485-tel tavalyról. Tehát ha a jelenlegi üteménél kettővel több passzt ereszt el és héttel többször talál célba, akkor mindkét rekordot megdöntheti.

A Buccaneers valószínűleg nem szeretné, hogy Brady megdöntse ezeket a rekordokat, ez ugyanis azt jelentené, hogy a futójáték nem működik kellőképpen. Eddig így volt a szezon nagy részében, de legutóbb a Seahawks ellen 161 yardot értek el a földön, így Brady is csak 29-szer indított el passzt, ami jóval az átlaga alatt volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!