Connect with us

Hír

Brandin Cooks 18 millió dollárt kockáztat

Brandin Cooks a hét elején kifakadt a Twitteren, mert nem sikerült a Texansnak elcserélnie őt, a csapat csütörtök esti meccsén pedig nem lépett pályára. Mivel nem sérült, így a PFT információ szerint azt kockáztatja, hogy bukja a jövő évi 18 millió dolláros garantált fizetését.

A 29 elkapó idén kapott egy egy masszív szerződéshosszabbítást: két évre írt alá 39,7 millió dollárért, amiből 36 millió teljesen garantált. Ebből 16 millió dollárt már megkapott aláírási bónusz formájában, amihez hozzájön az idei 2 millió dolláros alapfizetése. Emellett van egy teljesen garantált 18 millió dolláros alapfizetése 2023-ban, de mint mindig, most is vannak kitételek – ha például hisztiből nem lép pályára, akkor ez az összeg megszűnik garantáltnak lenni.

Elképzelhető, hogy az elkapó így akarja kikényszeríteni a távozását Houstonból. Kockázatos lépés, de amennyiben bejönnek a számításai és a kivágása után aláír egy contenderhez, akkor lehet esélye arra, hogy tavasszal újra kapjon egy top szerződést a piacon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!