Connect with us

Hír

BREAKING: A Jaguars megszerezte Calvin Ridley-t a Falconstól!

A Jaguars erősíti a jövő évi elkapószekcióját, ugyanis megszerezte a Falconstól a szerencsejáték miatt egész évre eltiltott Calvin Ridley-t – írja Mia O’Brien.

Ian Rapoport hozza az ellenértéket is, ami nem a legegyszerűbb, de maximálisan egy 2024-es második kör és egy 2023-as 5. kör. Amennyiben Ridley játékjogát egy bizonyos napig visszaállítja az NFL, akkor 2023-as ötödik kört kap a Falcons, ha nem, akkor hatodikat. Ha 2024-ben a csapat tagja lesz, akkor a Falcons kap egy 4. kört, ha játékidőhöz kötött kondíciót teljesíti, akkor 3. kört, ha pedig hosszabbít vele a csapat, akkor 2. kör üti az atlantaiak markát.

Ridley határozatlan idejű, de minimum egy szezonra szóló eltiltást kapott, mert mérkőzésekre fogadott – ironikus módon többek közt egy Falcons-Jaguarsra is. Előtte is elvágyódott már Atlantából, mentális egészsége miatt ült ki hosszabb időszakot, így most egy új helyen folytathatja karrierjét, amennyiben akarja. Ha minden rendben van vele, akkor egy nagyon jó játékos, kiváló útvonalfutó, nagyon jól szakad el. A Jags legjobb elkapója lenne jelen pillanatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!