Connect with us

Hír

BREAKING: Chase Claypool a Bearsé!

A Chicago Bears egy második körös pickért cserébe megszerezte az elkapó Chase Claypoolt a Pittsburgh Steelerstől – írja Field Yates és Adam Schefter.

UPDATE: A saját második körét küldi a Bears Pittsburghbe.

A Bears oldaláról a koncepció mindenképp érthető, hiszen segíteni akarják Justin Fieldset, aki az utóbbi két hétben életjeleket mutatott, pedig nincs támadófala és mindössze egy használható elkapója van. Most lesz kettő, habár Claypool azért kissé egydimenziós játékos, de az biztos, hogy előrelépés az eddigiekhez képest. Voltak egyébként olyan híresztelések róla, hogy nem a legegyszerűbb játékos az öltözőben, így nem ragaszkodott hozzá a Steelers. Még másfél év van hátra az újonc szerződéséből egyébként, ami alatt körülbelül $2 milliót fog csak keresni.

A Steelers elég jó ellenértéket kapott érte, főleg hogy nem is a Ravens második köréről van szó, hanem a Bearséről. Ezt a szezont már el lehet engedni, és ha az öltözőben tényleg problémák voltak vele, akkor biztos nem akartak volna hosszabbítani vele jövőre (főleg hogy bármelyik drafton találnak jó játékosokat a második napon), ez a második kör első felébe tartozó pick pedig még talán túlfizetés is a chicagóiaktól. Annyi negatívum persze lehet, hogy az újonc Pickettet érdemes segíteni fegyverekkel, de ezen kívül abszolút jó csere a franchise-tól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!