Connect with us

Hír

Chase Young mégsem áll készen a visszatérésre

A hét elején még arról szóltak a hírek, hogy a Commanders aktiválni fogja a pass rusher Chase Youngot a sérültlistáról a hétvégi Texans elleni találkozó előtt, Ron Rivera főedző is azt mondta, hogy jó irányba haladnak a dolgok. Most viszont úgy néz ki, hogy még egy hetet várni kell az idei bemutatkozására.

Ian Rapoport számolt be arról, hogy a Commandersnél még túl korainak érzik a korábbi 1/2-es pass rusher visszatérését és még egy hetet várnának vele. Persze a Texans ellen várhatóan meglesznek nélküle is, ettől függetlenül kissé aggasztó, hogy már több mint egy éve húzódik a sérülése (november 14-én szakadt el a térdszalagja) és hogy a háromhetes edzési periódus végéhez is közeledünk. Ez azt jelenti, hogy ha a Washington szerdáig nem aktiválja Youngot, akkor idén már nem léphet pályára a szabályok értelmében.

Természetesen ez nem valószínű, és akkor is akiválhatják, ha még nem játszatják, mindenesetre nem mutat a legjobban a helyzet külső szemlélőként. Ez persze még nem jelent semmit és könnyen lehet, hogy a szezon hátralévő részében majd a megszokott Youngot láthatjuk a pályán, terrorizálva az ellenfelek irányítóit.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!