Connect with us

Hír

Deshaun Watson visszatér a héten!

Véget ért Deshaun Watson 11 mérkőzésre szóló eltiltása, és mivel minden feltételt teljesített, így a héten visszatérhet a pályára – írja Ian Rapoport. A Browns pedig hivatalosan is aktiválta az irányítót a tranzakciós lista szerint, és azt is megerősítették, hogy ő fog kezdeni volt csapata, a Houston Texans ellen vasárnap.

Watson a 2020-as szezon vége óta, tehát bő 700 napja nem lépett pályára tétmeccsen az NFL-ben, hiszen előbb cserét kért a Texanstól és nem volt hajlandó pályára lépni a csapat színeiben, majd két tucatnyi nő perelte be szexuális zaklatás miatt. Ez az ügy eléggé elhúzódott, végül peren kívül sikerült megegyeznie mindenkivel – de még ez előtt cserélt érte a Browns több első körös picket, és adott is neki egy teljesen garantált $230 milliós szerződést. A liga is megejtette a saját nyomozását, amit követően 11 mérkőzésre tiltották el és többek közt olyan szankciót is kiszabtak rá, hogy csak a csapat által alkalmazott masszőrtől kaphat kezeléseket.

A Browns támadósora egyébként Jacoby Brissett vezetésével kiváló volt idén, EPA/drive alapján az 5. legjobb volt, csak a Chiefs, a Bills, a Dolphins és az Eagles előzte meg. A gyenge mérleget tehát elsősorban a borzasztó védelemre lehet fogni, így nagy kérdés, mennyit tud lendíteni a csapaton Watson játéka – persze már nem is az idei évben kell gondolkodniuk elsősorban, inkább a 2023-as szezonban kezdheti el törleszteni az árát az irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!