Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy Matt Stafford és Kyler Murray sem tudja vállalni ma a játékot

Josh Allen csodával határos felgyógyulása után korai lenne még bármit is kijelenteni, de egyelőre úgy tűnik a riportok alapján, hogy sem Matt Stafford, sem Kyler Murray nem lesz ott a pályán a ma esti Cardinals-Rams csoportrangadón. Mindkét irányító státusza kérdőjeles és jó eséllyel csak az utolsó pillanatban lesz döntés arról, hogy játszhatnak-e.

Adam Schefter információ szerint a Rams úgy készül, hogy John Wolford fog kezdeni az agyrázkódás protokollban lévő Stafford helyett – itt minden azon múlik, hogy a veterán irányító még időben zöld utat kap-e az orvosoktól. Amennyiben nem, úgy a kezdőként 2-0-s mérleget (egy győzelem az alapszakaszban, pont a Cardinals ellen, egy a rájátszásban jött össze), de csak 0-2-es TD-INT arányt felmutatni tudó Worford lesz ott a csapat kezdőjében.

A túloldalon a combhajlítójával küzdő Murray helyzete sem tűnik jobbnak, az ő sorsáról a bemelegítés során döntenek, írja Schefter. Itt még akár lehetne bizakodni, de állítólag a második számú Colt McCoy barátai “egy rakás jegyet” vettek az esti csoportrangadóra, így jelenleg az a valószínűbb forgatókönyv, hogy a 36 éves veterán fog irányítani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!