Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy nem látjuk Josh Allent a pályán vasárnap

Josh Allen sem szerdán, sem csütörtökön nem tudott még csak limitáltan sem edzeni, így egyre valószínűbb, hogy nem látjuk a pályán vasárnap a Vikings ellen. A Bills irányítójának a könyöke sérült meg a Jets ellen múlt hétvégén (úgynevezett UCL sérülése van, ami egy szalag a könyöknél és leginkább baseball játékosoknál fordul elő), habár utána még elhajította az év leghosszabb passzát a meccs végén.

Ma még van egy edzésnapja a Billsnek, estére pedig a sérülésjelentést is le kell adniuk – ahhoz, hogy játszhasson, vélhetően legalább egy limitált részvételre szükség lenne. Jó eséllyel kérdőjeles besorolást kap majd Allen, hogy minél tovább titkolják, ki fog kezdeni, de jelenleg az tűnik valószínűbbek, hogy Case Keenum fog irányítani a Billsben a Vikings ellen. Ami azért is érdekes, mert volt csapatáról van szó.

Allen egyébként 2018 óta, tehát újonc szezonja óta nem hagyott ki meccset, de akkor épp hasonló sérülés miatt négy találkozót is kiült. A kiesése értelemszerűen óriási érvágás lenne, már csak azért is, mert a csapat támadóyardjainak 82 százalékáért ő felelős, a támadó TD-knek pedig a 92 százalékáért – mindkettő a legmagasabb arány a ligában.

Ha tényleg Keenum fog kezdeni, akkor ő már a negyedik csereirányító lesz, aki a Vikings ellen játszik idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!