Connect with us

Minden ami NFL

Féléves újonc álomcsapat

A szezon felét elérve ideje összeállítani az eddig látottak alapján a legjobban teljesítő újoncok álomcsapatát. Minden évben a franchise-ok eredményessége mellett a másik nagy és izgalmas kérdés, hogy hogyan sikerült a draft, sikerült-e megtalálni a következő évek meghatározó embereit. Nos úgy néz ki 2022-ben is több együttes dőlhet hátra elégedetten.

Irányító: Kenny Pickett (PIT)

csere: Bailey Zappe (NE)

Továbbra is elég vérszegény a névsor. Mind mennyiségben, mind mutatott produkcióban. Kenny Pickett megkapja a kezdő posztot, de ez inkább annak köszönhető, hogy nincs más, akinek oda lehetne ezt adni. A 2/8-as touchdown/interception aránya nagyon csúnyán néz ki akkor is, ha ez egy elég torz arány és jó adag szerencsétlenség is van benne. Pickett azon a mezsgyén mozog, ahol az ember nem szívesen írná le egy év után, de teljesen biztosan sem állna mögé, hogy bizony ő lesz a következő nagy dolog Pittsburghben. CPOE mutatója (ami a dobások pontosságát méri a várhatóhoz képest) igen előkelő helyen van a ligában, de a dobásainak átlagos mélysége a lista végére elég csak.

Matt Canada nagyon kockázatkerülő rendszere nem sokat változott a tavalyihoz képest és ugyan picit több a mélységi játék, még mindig elég beszűkült az a rendszer, amit Pickettel futtatnak. Ha már futások, azt azonban meg kell említeni, hogy már csak azzal is azért felemeli a csapat játékát a tavalyihoz képest, hogy láthatóan meg tud iramodni a labdával, ha összeomlik a play. Esetleg több felrajzolt irányító futást elbírna még a rendszer… Egyelőre egy ligautolsó támadófal mögött és egy nem túl ötletdús támadókoordinátorral többet úgy néz ki nem fogunk megtudni a játékáról, de Steelers hagyományokhoz híven ezen a ponton meglepne, ha végül váltana a csapat a jövő offseasonben.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!