Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 11. forduló

Érkezünk a 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokság 11. fordulójának összefoglalójával és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Ismét szoros egy hét volt ez, az első és a harmadik helyezett között mindössze 5 pont volt a különbség, ráadásul úg, hogy mindhárman legalább 13 pontot hagytak a padon. Végül Jo Zsirafos örülhetett egy masszív 253,7 pontos teljesítménnyel (aki az előző hét után most is a legnagyobb arányú győzelmet aratta, csak hát egyszerre csak egy kategóriában lehet nyerni), míg a legjobb kezdőt Vaskapu Vandals rakta össze. A legnagyobb arányú győzelmet pedig Jo Zsirafos kiesésével Obuda Praetorians aratta.

Jo Zsirafos támadósora elég közepes lett, na de a védelem! A védőjátékosok konkrétan az összes pontszám felét (126,7) tették be a közösbe, miközben a támadók csak 97 pontot gyűjtöttek. Három védő is 20+ pontot jegyzett, miközben a támadók körül csak az irányító Hurts lépte át ezt a határt:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!