Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 8. forduló

Véget ért a 8. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Az első helyért ezúttal sem volt szoros a verseny, Arizonai Pukkandur valami brutális pontszámot elérve húzta be a fordulót: mögötte többeknek is volt 250+ pontja, de még tökéletes csapattal sem sikerült volna az előzés. A legjobb kezdőt Szeged Supersonics rakta össze, a legnagyobb arányú győzelmet pedig Konfetti Bitches jegyezte a fordulóban egy laza 117 pontos különbséggel.

Arizonai Pukkandur csapata úgy lett világverő, hogy nem volt a kezdőben sem CMC, sem Alvin Kamara. Mondjuk így is volt négy támadó, aki 30+ pontot szerzett: Derrick Henry, D’Onta Foreman (!!!!), DeAndre Hopkins és AJ Brown. Mellettük ketten hoztak még 25+ pontot a támadósorban, így az is belefért, hogy a védelemben nem volt igazán kiugró teljesítmény:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!