Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 9. forduló

Véget ért a 9. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Őrült egy hét volt ez. Mindössze 2 pont döntött az első helyről Szeklerland Browns javára, ráadásul az övé volt a legnagyobb arányú győzelem is a héten. Viszont duplázni nem lehet, így végül a legnagyobb arányú győzelemért járó sörcsomagot brokermarcsi viheti haza, aki ráadásul tökéletes csapatot rakott össze. Rajta kívül viszont tökéletes csapata volt még három játékosnak is, közöttük pedig a szerzett pontok száma döntött, így a harmadik nyertesünk Army of Darkness lett:

Szeklerland Browns legjobb játékosa Joe Mixon volt, aki jó eséllyel mindenkinek nyert egy kört az előző fordulóban. Mellette nem igazán volt kiugró teljesítmény, pár 20+ pontos játékos mellett leginkább mindenki a kötelezőt hozta:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!