Connect with us

Hír

Ha egészséges lesz, Wentz akkor sem veszi át Heinicke helyét

Tovább folytatódik Carson Wentz vesszőfutása, pontosabban egy újabb érte cserélő csapat ébredt rá a tényre, hogy a korábbi 1/2-es nem a kezdőbe való. A Commanders főedzője, Ron Rivera tegnap újságírói kérdésre megerősítette, hogy akkor is Taylor Heinicke lesz a csapat kezdő irányítója, ha az idén 28 millió dollárt kereső Wentz egészséges lesz.

Wentzet és a szerződését tavasszal szerezte meg a Commanders két harmadik körös pickért cserébe a Coltstól (az egyik cetli kondíciós). Kezdett is a szezon elején, de ha meccsből csak kettőt nyert meg vele a csapat, ő pedig 62,1 százalékos pontosság mellett 1489 yardot, 10 TD-t és hat INT-t passzolt. Aztán megsérült a keze és Heinicke állt be a helyére, akivel 4-1-es mérleget ért el a csapat, még ha ebben olyan nagy szerepe azért nem is volt a 2015-ben draftolatlan irányítónak.

A Washington jelenleg 6-5-ös mérleggel a nyolcadik kiemelt az NFC-ben, közvetlenül a 6-4-es Seahawks, a 7-3-as Giants és a szintén 7-3-as Cowboys mögött. A gyenge szezonkezdet után minden esélye megvan a gárdának a rájátszásra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!