Connect with us

Hír

Három sztárirányító játéka is kérdéses a hétvégén

Ahhoz képest, hogy az előző forduló meccsein nem történt semmi drámai, a tegnapi nap mégis a sérült sztárirányítókról szólt. Jelenleg három kezdő QB játéka is a levegőben lóg vasárnap.

A Jets elleni meglepetésvereség során megsérült Josh Allen könyöke. Már korábban is voltak olyan riportok, hogy akár meccset is kell kihagynia emiatt, ezek pedig felerősödtek azok után, hogy az irányító egyáltalán nem edzett szerdán. A fogadóirodáknál a 8-9 pontos favoritból hirtelen már csak 4 pontos favorit lett a Bills, úgyhogy kezdhetnek aggódni a szurkolók (bár lenne pikantériája, ha a Bills pont a korábbi Viking QB Case Keenummal állna ki a Minnesota ellen).


A Ramsnél is aggódhatnak, ugyanis Matt Stafford szinte a semmiből bekerült az agyrázkódás-protokollba. Nem tudni, mikor sérülhetett meg, de mivel mostanság az NFL próbál szigorúan fellépni az ilyen eseteknél, reális esélye van, hogy nem tud pályára lépni a Cardinals elleni csoportrangadón.


A sors fintora, hogy a Cardinalsnál is kérdéses Kyler Murray játéka. A korábbi 1/1-esnek a combhajlítójával vannak gondok és Staffordhoz hasonlóan róla sem tudni, hogy mikor sérült meg. Amennyiben ő sem tudja vállalni a játékot, úgy könnyen egy Colt McCoy vs. John Wolford összecsapást láthatnak a szurkolók a Rams (reméljük, hogy nem így lesz, a kezdőkkel sem néz ki jól a két csapat támadósora).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!