Connect with us

Érdekességek

Hihetetlen, ami a Rams támadófalával történik

A Ramst az utóbbi években elkerülték a sérülések és szezonokon keresztül a legegészségesebbek közt voltak számon tartva. Idén azonban csőstül jön a baj, főleg a támadóoldalon, és még specifikusabban a támadófalban. A mai Saints elleni meccsre nevezett hét támadófalemberből ugyanis négyen még csak a keretben sem voltak a szezon első fordulójában.

A Los Angeles-iek hét támadófalembert vesztettek már el idén. Sérültlistára került ugyanis David Andrews, Joe Noteboom, Logan Bruss, Chandler Brewer, AJ Jackson és Tremayne Anchrum. Melléjük csatlakozik a center Brian Allen, aki ezen a héten nem léphet pályára egy hüvelykujj-sérülés miatt. Ez így hét ember, köztük négyen az eredeti kezdőből – onnan csak a jobb oldali tackle Rob Havenstein tudott egészséges maradni.

És akkor van négy játékos, aki a keretben sem volt a szezon kezdetén, úgy vannak most minimum az aktív rosteren, de többen kezdenek is közülük. Ők a left tackle Ty Nsekhe, a guard Oday Aboushi, a center Matt Skura, illetve a gyakorlócsapatból tegnap felhozott tackle Zachary Thomas.

Nem csoda, hogy a Rams támadósora a liga legrosszabbja több mutató szerint is, ilyen összetákolt támadófallal lehetetlen életképesnek maradni – még ha egyáltalán nem is ez az egyetlen problémája az offense-nek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!