Connect with us

Érdekességek

Hihetetlen, amit Mahomes és Kelce csinál

Úgy néz ki, idén is a Chiefs lesz az a csapat, akit le kell győzni az AFC-ben a Super Bowlhoz, ebben pedig óriási szerepe van az MVP formában játszó Patrick Mahomesnak és a liga legjobb tight endjének, Travis Kelce-nek.

Mahomes az előző fordulóban ismét győzelemre vezette a csapatot: ez volt sorozatban a 26. győzelme a novemberi-decemberi időszakban, ami a legtöbb valaha bármilyen két hónapos intervallumban. A szezon hajrájában egyszerűen megállíthatatlan. Emellett már 38 darab 300 yardos meccse van karrierje során, ami a legtöbb valaha egy irányító első hét szezonjában (ami az esetében igazából csak hat, mert újoncként csak egy meccsen lépett pályára).

Eközben Kelce már 9918 yardnál tart, ami a legtöbb egy tight end első 11 szezonja alatt (ami az esetében igazából csak 9 idény, hiszen ez a 10. szezonja és újoncként nem is volt elkapása). Ő és Mahomes pedig már 46 közös TD-nél tart az együtt lehúzott öt évük alatt, aminél csak a Brady-Gronk (54 TD 2011 és 2015 között) és a Brees-Graham duó (51 TD 2010 és 2014 között) tudott többet felmutatni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!