Connect with us

Hír

IR-re tette első körös védőjét az Eagles

Az Eaglesnek idén abszolút szerencséje van a sérülésekkel, az egyik, ha nem a legegészségesebb csapat jelenleg a ligában, egyetlen kezdőjét sem vesztette még el hosszabb időre. Ezidáig, ugyanis most az első körös újonc nose tackle Jordan Davis került IR-re egy bokasérülés miatt. Ez azt jelenti, hogy legalább négy hét kihagyás vár rá – az első hírek szerint egy ilyen sérülés általában 4-6 hét pihenővel jár.

Davis nem volt teljes értékű kezdő olyan szempontból, hogy az Eagles egyelőre csak nose tackle poszton játszatta az öt emberes frontjaiban és négy emberes frontokban csak múlt héten kapott először szerepet a bye weeket követően. Ettől függetlenül elég fontos volt a szerepe, és kiválóan is teljesített.

Ugyan a DT-sor erős és mély, rajta kívül nincs nose tackle-je a csapatnak, így kérdéses, hogy az öt emberes frontokat hogyan oldja majd meg az edzői stáb, ha egyáltalán meg tudja. Davisszel a pályán az Eagles futás elleni védelme sokkal jobb, mint nélküle. A Fletcher Cox, Javon Hargrave duó ugyan az irányítók siettetésében jól teljesítenek, de berobbanva a backfieldre a futás feladataikat nem látják el elég jól, így ebben csorbát szenvedhet a defense teljesítménye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!