Connect with us

Hír

Ittas vezetés miatt letartóztatták a Titans támadókoordinátorát a Packers elleni győzelem után

A Titans 27-17-es győzelmet aratott a Packers ellen, ami nagyban volt köszönhető az idén összességében gyengén teljesítő, most viszont kiváló támadójátéknak. Ebben értelemszerűen nagy szerepe volt a támadókoordinátor Todd Downingnak, aki a jelek szerint meg is ünnepelte a csütörtök esti győzelmet, ugyanis másnap hajnalban ittas vezetés és gyorshajtás miatt kapcsolták le a rendőrök Tennessee-ben.

A Titans repülője hajnal 2:11-kor szállt le Nashville-ben, Downingot pedig 3:49-kor állították félre, majd közel három órával később 1 millió forintnyi óvadék ellenében távozott a rendőrségről. A csapat főedzője, Mike Vrabel elmondta, hogy csapatnak egyébként van 0-24-es sofőrszolgálata.

Az NFL-nek amúgy joga van megbüntetni a támadókoordinátort, ha úgy ítéli meg. Ezen és egyéb incidensek kapcsán tegnap ki is adtak egy memót a franchise-ok számára emlékeztetőül, hogy sem a csapat létesítményeiben, sem az öltözőkben, sem csapatbuszon vagy repülőn nem lehet alkoholt fogyasztani a szabályok értelmében, és aki ezt megszegi, az komoly büntetésben részesülhet.

Nem csak Downing miatt adták ezt ki, hanem mert az utóbbi hetekben több esetben is láthatók voltak játékosok a közösségi médiába feltöltött videókon, hogy a győzelmet követő hazaúton alkoholt fogyasztanak. Legutóbb Taylor Heinicke kezében volt látható egy sör az Eagles elleni győzelem utáni repülőúton, ami tehát szabályszegésnek minősül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!