Connect with us

Hír

Jeff Bezos is beszállhat a Commandersért folytatott licitbe

A hírek szerint a Commanders hamarosan eladóvá válik és a People.com szerint az egyik potenciális vevő az Amazon-vezér Jeff Bezos lehet. Állítólag nem egyedül szállna be a licitbe, hanem a rapper Jay-Z-vel közösen, és egyes források szerint akár 6 milliárd dollárt is fizetnének a fővárosi csapatért.

Bezos becsült vagyona jelenleg 115 milliárd dollár (vagyis kvázi a fél ligát megvehetné magának) és már most ezer szállal kötődik az NFL-hez, ugyanis az Amazonon keresztül évi 1 milliárd dollárt fizet az NFL-nek a csütörtök esti rangadók közvetítési jogáért. Értelemszerűen ő lenne a leggazdagabb tulajdonos egy sikeres licit esetén: a Broncost megvevő Rob Walton vagyonát jelenleg 60 milliárd dollárra becsülik, a többiek pedig még a 20 milliárdot sem érik el.

A Bloomberg pedig arról számolt be, hogy a médiamogul Byron Allen is beszállna a buliba, ami nem meglepő, hisz a Broncost is megpróbálta megvenni. Utóbbi 4,65 milliárdba került, úgyhogy jó eséllyel a Commanders sem lessz 5-6 milliárdnál olcsóbb.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!