Connect with us

Hír

Josh McDanielst biztosították állása biztonságáról

A Raiders a hétvége során kikapott a Coltstól, ahol a héten olyan edzőt neveztek ki, akinek semmilyen tapasztalata nem volt még egyetemi vagy profi szinten. Ezzel együtt 2-7-es mérleggel áll a Las Vegas-i egyesület, ami értelemszerűen felveti a kérdéseket, hogy mennyire van biztonságban az idén kinevezett főedző, Josh McDaniels állása. Nos, a tulajdonos Mark Davis elmondása szerint teljesen.

“Az emberek a mai világban azonnali megtérülést várnak. Még csak kilenc meccse volt. 2-7-tel állunk, nem ilyen eredményre számítottunk, ugyanakkor hat meccsen is a kezünkben volt a labda, hogy nyerjünk a végén.”

– mondta el Davis az ESPN-nek, majd hozzátette, hogy Rómát sem egy nap alatt építették, és hogy a bizalmat megkapta McDaniel akkor, amikor megkapta a szerződését, és továbbra is hisz benne, nincs oka az ellenkezőjére.

“Josh fantasztikus munkát végez, ezért vettem fel.”

Ez utóbbival azért lehet vitatkozni, de az valóban igaz, hogy sok szoros meccset bukott el a Raiders, ami hosszú távon beáll egy 50 százalék körülire – tavaly épp a spektrum másik végén volt a csapat. Mindenesetre azt azért fontos kiemelni, hogy a szezon elején jól kezdett játékban a Raiders és becsúsztak a szoros vereségek, viszont az utóbbi hetekben lefelé ívelő tendenciát mutatnak a játék képe és fejlett mutatók alapján, ami már semmiképp sem jó jel a továbbiakra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!