Connect with us

Érdekességek

Justin Fields tegnapi teljesítményéhez új kategóriák kellenek

Lassan Chicagóban is rájönnek, hogy érdemes lenne Justin Fields erősségeire építeni, mert nem egy tehetségtelen srác. Az elmúlt hetekben ez egyre inkább előjött, a Bears fiatal irányítója pedig karriernapot tartott a Dolphins ellen: 178 yardot és egy TD-t szerzett a földön, valamint 123 passzolt yard mellett volt három passzolt TD-je is (INT nélkül).

A levegőben nyújtott teljesítménye természetesen nem kiemelkedő, ellenben a földön olyat vitt véghez, amit legalább 1940 óta senki az alapszakaszban. A 178 futott yardja abszolút csúcs, öt yardot vert a korábbi rekorder Michael Vickre, aki még 2002-ben, a Vikings ellen szerzett 10 futásból 173 yardot és két TD-t a földön. Továbbá Fields lett az első játékos a történelemben, aki egy meccsen legalább három TD-t passzolt, volt legalább egy futott TD-je, valamint 150+ yardot tett meg ezek mellé a földön is.

Amennyiben a rájátszást is figyelembe vesszük, akkor a valaha volt legtöbb futott yard rekordja egy irányítótól egyébként Colin Kaepernické, aki a 2012-es idény PO-jában 181 yardot és két TD-t szerzett a Packers ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!