Connect with us

Hír

Két fontos kezdőjét is elveszítette a Giants

Nemcsak a Lions elleni meccset, de két kezdőjét is elveszítette rövidebb-hosszabb időre a Giants. Az elkapó Wan’Dale Robinson elszakította az ACL-ét, így a szezonja véget is ért, míg a corner Adoree’ Jacksonnak az MCL-e sérült meg a hírek szerint, ami minimum egy-két meccs kihagyásával jár.

Az idei draft második körében kiválasztott Robinson nagyon jól játszott eddig, a Lions ellen ráadásul karrierje során először a 100 yardot is elérte. A kiesése elég komoly érvágás, a hiányában ugyanis Darius Slayton, Richie James és Kenny Golladay számít a három legjobb opciónak.

Jackson sérülésének súlyosságáról még nincsenek pontos információk, de az szinte biztosnak tűnik, hogy nem tud pályára lépni a Cowboys elleni hálaadásnapi meccsen. Ami még bosszantóbb vele kapcsolatban, hogy egy punt visszahordásánál sérült meg – már korábban is sokan kritizálták a főedző Brian Dabollt azért, hogy a Pro Bowler szinten teljesítő cornerét punt returnernként használja, most meg is lett ennek a döntésnek a böjtje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!