Connect with us

Hír

Több hét kihagyás vár Von Millerre

Von Miller megsérült a Lions elleni csütörtöki találkozón, fájdalmak közepette kiskocsin kellett bevinni az öltözőbe, ami sosem jelent jót. Lehetett aggódni amiatt, hogy az egész szezont ki kell hagynia, azonban Ian Rapoport információi szerint nem ennyire rossz a helyzet az első diagnózis szerint. Ugyan a térdsérülése miatt kell majd meccseket kihagynia, de minden bizonnyal még az alapszakasz végén visszatérhet a pályára.

Rájár a rúd a Bills védelmére, hiszen Tre White most játszott először idén, Micah Hyde már nem fog pályára lépni a szezonban és többen is kisebb-nagyobb sérüléssel küzdenek. Most a pass rushereknél vannak a legnagyobb gondok, hiszen Miller mellett Greg Rousseau és AJ Epenesa sem volt bevethető a fordulóban, akik a 2-3. számú opciók a poszton. Nekik nem hosszútávú a sérülésük, és fontos lenne, hogy már jövő héten visszatérhessenek.


További sérüléssel kapcsolatos hír, hogy a Rams elvesztette a belső védőfalember A’Shawn Robinsont a szezon hátralévő részére egy térdsérülés miatt. Robinsonnak nem jön jól ez a sérülés, ugyanis szabadügynök lesz tavasszal.


A Chiefsnél pedig a futó Clyde Edwards-Helaire került sérültlistára a bokája miatt, így minimum négy meccs kihagyás vár rá. A helyén Isiah Pacheco elég jól játszik az utóbbi hetekben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!