Connect with us

Hír

Mahomes vs. Wilson helyett Tua vs. Herbert lesz jövő héten főműsoridőben

A Broncosnál annyira rosszul sült el a Russell Wilson, Nathaniel Hackett dolog, hogy az NFL még Patrick Mahomest és a Chiefst is hajlandó volt kimozgatni főműsoridőből, csak hogy ne kelljen az egész országnak a liga legkevesebb pontját szerző denverieket néznie. Ugyanis úgy döntöttek az NFL illetékesei, hogy a jövő heti (december 11) vasárnap esti rangadóként nem a Chiefs-Broncost, hanem a Dolphins-Chargerst fogják lejátszani. Értelemszerűen az AFC West rangadó átkerül a korábbi, magyar idő szerint 22 órás sávba.

Ez lett volna a 3-8-as mérleggel álló Broncos idei ötödik főműsoridős meccse, jól mutatja ez a szezon előtti várakozásokat, hiszen ez a maximum, amit előre ki lehet osztani. Nem hálálta ezt meg a denveri csapat és rosszabbnál rosszabb mérkőzéseket játszottak – emlékezzünk csak a Colts elleni derbire.

Így a várható könnyed Chiefs siker helyett egy jól hangzó AFC-rangadót láthatunk majd jövő vasárnap éjjel. A meccs pikantériáját a rájátszásért való harc mellett a Tua Tagovailoa vs. Justin Herbert csata adja meg, akiket egymás után választott ki a két csapat a 2020-as drafton.

Az NFL egyébként 2006-ban vezette be azt a szabályt, hogy az 5-17. hét közt átmozgathat vasárnap esti mérkőzéseket (az 5-10. hét között kettőt, majd a 11-17. hét közt újabb kettőt). A Chargers egyébként ennek pár hét múlva is alanya lehet, hiszen a Rams elleni meccsüket könnyen kimozgathatják főműsoridőből a 17. fordulóban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!