Connect with us

Hír

Malcolm Jenkins visszatérne a nyugdíjból az Eagles kedvéért?

Az Eagles a héten elvesztette a liga legtöbb interceptionjével rendelkező CJ Gardner-Johnsont, a safety poszt pedig nélküle elég halovány, Marcus Epps és a drafolatlan újonc Reed Blankenship alkotja jelenleg a kezdőt. Van azonban a csapatnak egy korábbi játékosa, vezére, aki elérhető lehet és aki elmondása szerint formában is van, ráadásul szívesen vissza is térne Philadelphiába.

Ő nem más, mint Malcolm Jenkins, aki az Eagles első és egyetlen Super Bowljának is kulcsfigurája volt és aki tavasszal bejelentette visszavonulását. A Take Off with John Clark podcastben viszont arról beszélt, hogy akár vissza is térne az Eagleshöz, ha keresik.

“Még mindig képes vagyok játszani. Formában vagyok, edzek. Elképzelhető a dolog. Élvezem a fotelből nézni a meccseket szurkolóként, de még be tudok csatlakozni a hajrára”.

– mondta Jenkins egyébként még a Gardner-Johnson sérülést megelőzően.

A mára már 35 éves safety 2019-ben játszott utoljára az Eaglesben, azóta két szezont húzott le a Saintsben, ráadásul még szerződés alatt áll, a csapat reserve/retired listára tette. Így ha vissza akarna térni, akkor ehhez kell a Saints “engedélye” is, hiszen ki kellene vágnia a játékost (ez pénzügyi vonzattal nem járna egyébként, gyakorlatilag szívességről lenne szó a játékos felé).

Jenkins sokoldalúsága és tapasztalata segíthetne az Eaglesnek, még ha nyilván nem is az a játékos már, mint fénykorában, és nem is lehet már a sok atletikusságot igénylő feladatokkal megbízni. Howie Roseman megmutatta, hogy nem rest veteránokkal megerősíteni a védelmet, ha sérülés miatt szükség van rá, és egyelőre a Linval Joseph, Ndamukong Suh igazolások be is jöttek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!