Connect with us

Hír

Másfél év után kivágta harmadik körös elkapóját a Packers

A Packers kivágta Rodgerst! Persze nem Aaronról van szó, hanem a 2021-ben harmadik körös Amariról, aki így a waiverre került.

A Green Bay nem sok erőforrást ölt az elkapóposzt megerősítésére, Amari Rodgers az elmúlt évek egyik legkomolyabb befektetése volt. A 175 centis, 96 kilós elkapó azonban soha nem tudta magát a kezdő csapat közelébe verekedni, ráadásul még a speciális egységben is csak hibát hibára halmozott (a Cowboys ellen is volt egy elejtett puntja, ami már a sokadik volt idén). A hét elején úgy tűnt, hogy csak a punt visszahordó feladatait veszíti el, de végül a csapatból is kirúgták.

Másfél év alatt mindössze nyolc elkapása volt 95 yardért (26 meccsen), idén pedig csak 98 snapen volt a pályán, így nem meglepő, hogy nem akart egy roster helyet rá pazarolni a gárda.

A Packerst egyedül azt vigasztalhatja, hogy nem túl sok jobb opció lett volna Amari Rodgers helyett a drafton. Egyedül Amon-Ra St. Brown az, aki utólag nézve óriási fogás volt, de akkoriban nem sokan gondolták, hogy a Lions jól döntött, amikor a negyedik kör elején kiválasztotta a USC sztárját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!