Connect with us

Minden ami NFL

Másodéves figyelő – AFC

Bő másfél szezon után lassan körvonalazódik, hogyan is teljesítettek a csapatok a tavalyi drafton. Végleges ítéletet nem szabad még mondani ennyi idő elteltével, de az kijelenthető, hogy aki eddig beválni látszik, már vélhetően nem esik meredeken vissza, ahogy a bustnak kinéző választásoknak is komoly pálfordulásra lesz szüksége, ha meg akarják menteni karrierjük.

A cikkben csoportonként és azon belül csapatonként vesszük az első körös választásokat (ha az nincs, akkor az első választást) és minden esetben próbálok hozni 1-1 későbbi találatot is, amennyiben erre van lehetőség.

AFC East

Buffalo Bills

Gregory Rousseau, ED, 1/30

Égető szüksége volt a Billsnek egy jó pass rusherre. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, ha a Super Bowl a célod, rendelkezned kell minőségi szélső passzsiettetőkkel. A Bills pedig meg is szerezte ezt a játékost – Von Miller személyében. Ettől függetlenül Rousseau még nem volt rossz választás a kör legvégén. Mint második számú pass rusher remek párost alkot a tavalyi bajnokkal, látszólag jót tett a játékának az idei szezonra az All Pro védő érkezése. Kettővel már most több sackje van mint egy éve és jó úton halad afelé, hogy jócskán túlszárnyalja a tavalyi siettetéseit. Nem minden kör végén kiválasztott pass ruher fog TJ Watt karriert befutni, vélhetően Rousseau sem, de korrekt második számú opciónak jó, ha van már egy sztár a csapatodban. Buffalóban pedig van.

Spencer Brown, OT, 3/93

A csapat hátsó körös fogása a 3. körös, ex-Northern Iowa falember Brown lett. A 204 cm magas falember a Bills falának kezdő jobb oldali tackle-je, amikor egészséges. Nem egy Pro Bowl kaliber egyelőre, de amikor csapatot építesz, szükséged van nemcsak sztárjátékosokra – hisz azok drágák –, hanem olcsó, hátsó körös kiegészítő emberekre is. Egy kezdő RT megtalálása a draft középső körében, aki egy ligaátlag szintet képes hozni, már olyan választás, amivel bőven elégedett lehet a vezetőség.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!