Connect with us

Hír

Matt Stafford újra agyrázkódással küzd, David Andrews hosszabb időre kidőlt

Matt Stafford pénteken jött ki az agyrázkódás-protokollból, hétvégén játszott is, majd le kellett hozni, tegnap pedig ismét bekerült a protokollba. Nem néz ki jól tehát a helyzet a veterán irányító számára, minden bizonnyal több agyrázkódást is szenvedhetett az utóbbi hetekben – vagy nagyon elhúzódik egy korábbi agyrázkódása, akkor viszont a pályára való visszaengedése volt hibás döntés. Mindenesetre könnyen elképzelhető, hogy nem fog tudni pályára lépni a Chiefs ellen vasárnap, és a szezon ezen pontján a Rams 3-7-es mérlegét figyelembe véve semmi értelme nincs idén újra pályára küldeni.

Stafford mellett a második számú irányító John Wolford nyaksérüléssel küzd, így Bryce Perkins kaphat lehetőséget kezdőként, plusz valakit igazolnia is kell a csapatnak cserének.


A Patriots hosszabb időre elvesztette a kiváló center David Andrewst. Akár a szezonja is véget érhetett, amikor a hétvégén combsérülést szenvedett – írja Ian Rapoport. Elképzelhető, hogy az alapszakasz végén vagy esetleg a rájátszás elején visszatérhet, de addig James Ferentz adhatja fel a snapeket Mac Jonesnak.


Szintén center-hír, hogy a Browns több hétre elvesztette a kezdő Ethan Pocicot egy térdsérülés miatt. A korábbi Seahawks-játékos felélesztette karrierjét Clevelandben Bill Callahan támadófal-edző kezei alatt. Helyén Hjalte Froholdt kaphat szerepet.


A Lionsnél közeledik az első körös újonc elkapó Jameson Williams bemutatkozása. Az ACL-sérülésből lábadozó WR a héten csatlakozik a csapat edzéseihez, így három héten belül aktiválnia kell őt a csapatnak. Most csütörtökön még nem fog pályára lépni, de jövő héten vagy két hét múlva már várhatóan bemutatkozik a szélvészgyors elkapó.

Szintén Lionsszel kapcsolatos hír, hogy a cornerback Jeff Okudah agyrázkódást szenvedett, így nem játszik csütörtök este.


A Commanders hivatalosan is aktiválta a pass rusher Chase Youngot. Eléggé elhúzódott a korábbi 1/2-es felépülése, és az aktválást már nem is halaszthatták tovább, de reményeik szerint már a héten a Falcons ellen ott lehet a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!