Connect with us

Hír

McDaniels helyett inkább Derek Carr állása lehet veszélyben

A Raiders mindössze 2-7-es mérleggel áll 9 fordulót követően, háromszor is sikerült 17+ pontos előnyből kikapni, emiatt pedig sokan már Josh McDaniels, az idén kinevezett főedző fejét követelik. A hírek szerint a kirúgása nem fog megtörténni, ennek egyik oka pedig az, hogy a Raiders nem áll valami jól pénzügyileg és nem fér bele Mark Davis tulajdonosnak, hogy még egy edzőt fizessen úgy, hogy közben nem végzi a munkáját.

A gyenge teljesítmény viszont nem biztos, hogy megtorlatlanul marad és várhatóan nem marad minden a régiben. A bűnbak így McDaniel helyett az irányító Derek Carr lehet – írja Dan Graziano.

Az irányító ugyan kapott egy szerződéshosszabbítást a holtszezonban, azonban ez hihetetlen módon csapatbarát lett, hiszen nincs több garantált tartalom benne az idei éven túl. Ez azt jelenti, hogy mindössze $5,6 millió halott pénz benyelése és $29 millió felszabadítása mellett lehet elcserélni (vagy kivágni) – ez gyakorlatilag példa nélküli átlag feletti irányítók esetében.

Carrnak egyébként egy $32,9 milliós alapfizetése lenne jövőre, és ha már pénzügyi gondok, biztos nem bánná Davis, ha ezt sem kellene kicsengetnie. Persze az irányítóhelyzetet meg kellene oldani, erre viszont opció lehet a draft, ahol jelenleg az 1/2-es picket birtokolja a Las Vegas-i együttes.

Vagy leigazolhatják a szabadügynökké váló Tom Bradyt is!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!