Connect with us

Hír

Mecole Hardman IR-re került, Amari Rodgers a Texansban kötött ki

A Chiefs sérültlistára tette az elkapó Mecole Hardmant egy hasizom-sérülés miatt – derül ki a csapat közleményéből. Ez azt jelenti, hogy legalább négy mérkőzést ki kell hagynia, mielőtt visszatérhetne a pályára. Egyébként a múlt vasárnapi találkozót is kihagyta, de előtte zsinórban három meccsen szerzett touchdownt. Idén 297 yardja és négy TD-je van összesen.

A Chiefs várhatóan nem számíthat JuJu Smith-Schusterre sem a Chargers elleni vasárnap esti rangadón, ugyanis ő agyrázkódást szenvedett múlt héten. Így tehát a Marquez Valdes-Scantling, Kadarius Toney, Skyy Moore, Justin Watson WR-négyessel kell kiállni a csapatnak.


Mindeközben a Packerstől kivágott elkapó Amari Rodgers Houstonban kötött ki, ugyanis a Texans adott be rá kérelmet a waiveren – írja az ESPN. A Panthers is megpróbálta egyébként megszerezni, de a houstoniak voltak magasabban a prioritási listán a rosszabb mérlegük miatt. A Texansnak ez a héten a második waiveres játékosszerzése, hiszen a Cardinalstól kivágott futó Eno Benjamin is náluk landolt.

A tavalyi harmadik körös Rodgerst azért vágta ki a Packers, mert elkapóként gyakorlatilag pályára sem tudott kerülni, visszahordóként pedig több fumble-t is vétett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!