Connect with us

Hír

Megint sok kezdő került partvonalra

Ismét hullottak a kezdők, így most összeszedtük a legfontosabb sérüléssel kapcsolatos riportokat.

A Cardinals nemcsak, hogy minden reális esélyét elveszítette a rájátszásra, de több kezdője is kidőlt. A védelemből a klasszis safety Budda Bakernek egy bokasérülés miatt heteket kell kihagynia, míg a támadósorból a guard Will Hernandeznek legalább egy fordulót kell kiülnie. További probléma, hogy a kezdő center Rodney Hudson játékára továbbra sem lehet számítani a következő fordulóban a főedző Kliff Kingsbury szerint.


A Chargers amúgy is gyenge futás elleni védelme tovább gyengült, ugyanis az egész idényre kiesett a nose tackle Austin Jackson. A csapat ráadásul mennyiségileg se nagyon van meg a poszton, így nem kizárt, hogy a napokban érkezik majd egy veterán a piacról.


Ugyan nem sztár, de említsük meg a jó nevű Divine Deablo kiesését is. A Raiders már IR-re is tette a linebackert, így minimum négy hét kihagyás vár rá. A felszabadult roster helyre a csapat egyébként leigazolta a veterán cornerback Sidney Jonest.


A Giants elveszítette legalább négy hétre Xavier McKinney-t, aki idén még egyetlen snapről sem hiányzott. A remekül teljesítő safety a csapat bye weekje alatt sérült meg quadozás közben, így a csapat nem is IR-re, hanem NFI (nem futball sérülés) listára tette, vagyis még pénzt sem kap.


A Jets mindeközben a védőfalember Sheldon Rankinst vesztette el 4-6 hétre, mert kiment a könyöke. A teljes Jets védelemmel egyetemben Rankins is elég jól játszott az utóbbi időben.


A Packers megerősítette, hogy a top pass rusher Rashan Gary elszakította az ACL-ét, így idén már nem lép pályára. Mellette az elkapó Romeo Doubs egy bokasérülés miatt várhatóan 4-6 hét kihagyásra kényszerül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!