Connect with us

Minden ami NFL

Megvizsgáltuk az idény előtti breakout játékos tippjeinket

Az idény előtt szokásosan körbejártuk az összes csoportot és megpróbáltuk megjósolni minden csapat esetében, ki lehet az a játékos, aki szintet tud lépni az előző idénybeli teljesítményéhez képest. Minden csapatnál volt egy jelöltünk, de ezen kívül volt egy második is, akinél szintén feltételeztünk javulást. Most a ti kérésetekre megnéztük, hogy kiknél volt igazunk és ki az aki nem váltotta be a reményeket.

*A cikk a támogatóink kérése és szavazata alapján készült. Ha Te is szeretnél beleszólni, milyen tartalmak kerüljenek ki az oldalra, legyél a 3500 forintos támogatónk a Patreonon. Ezzel egyébként részt vehetsz a havi flag focinkon és beszélgethetsz velünk és a többi támogatóval a Discord szerverünkön.*

Amit jól gondoltunk

Négy csapat is volt, amelyek esetében mind a két tippünk ült, de a leginkább a Dolphinsnál sikerült felmérni, kik léphetnek előre az előző idényhez képest. Tua Tagovailoa a csapat irányítója például nem csak hogy javult a tavalyihoz képest, de hatalmasat ugrott a fejlődése. Azt már tavaly is láthattuk, hogy rövid gyors passzos játékoknál pontos és magabiztos, de ennél egy franchise irányító esetében többre vágyunk. Azonban idén bebizonyította, hogy nem csak pontos, de kiválóan képes döntést hozni és képes végig menni az olvasásain. Tyreek Hill és Mike McDaniel érkezése természetesen nagy segítség volt számára, de nem szabad elvenni az érdemet a fiatal irányító elől sem. Nem csak a tavalyi teljesítményét ugrotta meg, de rögtön a legjobbak közé került és jelenleg az MVP versenyben is előkelő helyen tanyázik.

Szintén jól sejtettük, hogy a védelemben Jevon Hollandben több van. A fiatal safety az első fordulótól kezdve jól játszik a játék minden területén. Coverage-ben kiváló, akár a pálya hátsó részét kell felügyelnie, akár pedig emberezésben elmenni az ellenfél támadóival. Emellett kevés elrontott szerelése van és igazi vezérként is viselkedik. Eddig csak egy feltörekvő reménység volt, most viszont már a liga egyik legjobb safetyje.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!