Connect with us

Hír

Nathan Peterman kezd ma a Bearsben! – vagy mégsem

Justin Fields múlt héten szenvedett vállsérülést, így Trevor Siemian lett volna a Bears kezdője ma a Jets ellen. Azonban Siemian megsérült a bemelegítés során, így a gyakorlócsapatból ma felhozott Nathan Peterman lesz a Chicago kezdő irányítója. És mivel más QB nincs a keretben, így ha ő megsérül, akkor a futó David Montgomery lesz a vésztartalék.

UPDATE: A kickoff előtt 10 perccel kiderült, hogy lehet mégis Siemian kezd majd, teljesen game time decision, végül pedig Siemian lett a kezdő, a jelek szerint összedrótozták. 

Petermanre sok jó dolog nem vár, a Jets ugyanis elit védelemmel rendelkezik, kiváló passzsiettetéssel és nagyon jó coverage játékosokkal, míg a Bearsnél a fal és a skill sor is elég gyenge. És emellett gyakorlatilag semmilyen edzésideje nem volt, az első csapattal nem is gyakorolt együtt.

Ez lesz egyébként a 2017-ben ötödik körös Peterman első kezdő meccse a 2018-as szezon 9. fordulója óta, amikor épp a Bears ellen dobott három interceptiont és kapott ki 41-9-re a Bills színeiben. Karrierje során egyébként 3 touchdown és 13 interception fűződik a nevéhez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!