Connect with us

Hír

Robert Saleh már nem áll ki Zach Wilson mellett

Zach Wilson borzasztó mérkőzésen van túl, mindössze 9 passza lett sikeres 77 yardért, a második félidőben összesen két yardot tudott haladni a támadósor és ugyan az irányító nem dobott interceptiont, de két labdáját is elejtették a Patriots védői. Emellett még csak felelősséget sem vállalt a vereségért, ez pedig elég sok csapattársánál kiverte a biztosítékot. Most pedig eljutottunk arra a pontra, hogy a főedző Robert Saleh sem állt ki QB-ja mellett.

A főedző nem köteleződött el Wilson mellett, mikor arról kérdezték, hogy ő fog-e kezdeni vasárnap a Bears elleni mérkőzésen. Azt mondta, hogy minden elképzelhető. Az NFL-ben pedig elég jó hüvelykujj-szabály, hogy ha a HC nem erősíti meg, hogy az eddig kezdő irányító marad is a helyén, akkor változás következik. Szóval egész jó esély van arra, hogy Joe Flacco vagy Mike White fog kezdeni a hétvégén a New York-iaknál.

Elképzelhető, hogy ez még csak egy üzenet volt Wilson felé, hogy nincs sok hibázási lehetősége, de nem lepődnénk meg, ha a padon találná magát a másodéves irányító. Azt Saleh is látja, hogy a védelme elit szinten teljesít, és várható volt, hogy csak idő kérdése, míg belefárad abba, hogy az erőfeszítéseik hiábavalóak.

Az jó kérdés, hogy Flacco vagy White kezdene, előbbi volt idén kezdő három meccsen is Wilson sérülése alatt, de az utóbbi pár hétben már nem ő, hanem a fiatal White ült a padon helyette.

Mindeközben a Bearsnél Justin Fields sérüléssel bajlódik, így a túloldalon meg lehet, hogy Trevor Siemian fog kezdeni vasárnap – legendás csatára van tehát kilátás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!