Connect with us

Hír

Rövidhírek: A Bengals elvesztette cornerbackjét, a Ravens és a Chiefs is aktiválta újonc védőjét

Rövidhíreink következnek.

A Bengals a szezon hátralévő részére elvesztette a cornerback Chidobe Awuzie-t, miután elszakadt a térdszalagja a Browns elleni hétfő esti rangadón. Awuzie nagyon jól játszott és fontos eleme volt a Bengals védelmének, nagyon nehéz lesz pótolni.


A Chiefs aktiválta sérültlistáról az első körös újonc cornerback Trent McDuffie-t. Ez is segített meghozni a döntést Rashad Fenton elcserélésével kapcsolatban, McDuffie ugyanis a szezon első meccsén elég jól játszott, így javulást várhat a secondarytől a csapat.


A Ravens aktivált két pass rushert, Tyus Bowsert és a második körös újonc David Ojabót. Utóbbi rendkívül tehetséges, sérülése miatt csúszott csak ki a top15-ből a drafton, és igazából csak év végére várták a visszatérését.


A Seahawks nem tudta elcserélni, így kivágta a cornerback Sidney Jonest. Az utóbbi években egész használható játékosnak tűnt, így valaki segítségére is lehet. Waiverre került, így mindenki beadhat rá kérelmet, és a prioritási sorrendben legmagasabban lévő csapatnál fog kikötni (a sorrendet a jelenlegi draftsorrend határozza meg). A Seahawksnak a fiatal játékosok berobbanása miatt már nem volt rá szüksége.


A Dolphins sérültlistára helyezte a guard Liam Eichenberget, azonban aktiválta onnan a tackle Austin Jacksont.


A Cardinals igazolta le a linebacker Kamu Grugier-Hillt, aki kérte és meg is kapta a menesztését a Texanstól.


A Cowboys kivágta a 2019-es második körös védőfalember Trystan Hillt, aki így waiverre kerül.


A Chiefs nem tervezi kivágni a futó Ronald Jonest, aki múlt héten kérte a menesztését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!