Connect with us

Hír

Rövidhírek: Chase Young nem tér vissza ma, Marquise Brown viszont igen

Több játékost aktiváltak a sérültlistáról, egyesek viszont oda kerültek, és pár kérdőjeles játékos állapotáról is kaptunk hírt Ian Rapoport vagy Adam Schefter révén. 

Chase Youngot ugyan aktiválta a Commanders (már kötelező is volt, hiszen letelt a három hetes edzési periódus), mégsem lép ma pályára. Nem is 100 százalékos még az állapota és egy betegséget is összeszedett.

A washingtoniak emellett IR-re tették a kezdő linebacker Cole Holcombot. Rá, ahogy minden sérültlistás játékosra, legalább 4 hét kihagyás vár.


A Cardinalsnál is volt nagyobb nevű játékosmozgás. Egyrészt aktiválták az elkapó Marquise Brownt, így most először fog együtt pályára lépni Brown és DeAndre Hopkins. Rossz hírek is jöttek azonban, hiszen IR-re kellett tenni a tight end Zach Ertzöt és a left tackle DJ Humphries-t.


A Saintsnél sok kérdőjeles játékos volt, Alvin Kamara és Cam Jordan tudja vállalni a játékot, Marshon Lattimore azonban nem.


A Buccaneersnél Leonard Fournette nem fog pályára lépni ma, így az újonc Rachaad White kap majd nagy szerepet. A csapat emellett aktiválta Gio Bernardot.


A Billsnél a cornerback-sorban történt változás, Christian Benford került IR-re, ellenben felhozták a gyakorlócsapatból Xavier Rhodest.


A Seahawksnál hasonló történt az elkapósorban, Dee Eskridge került sérültlistára, de aktiválták a gyakorlócsapatból Laquan Treadwellt.


A Jets aktiválta a negyedik körös újonc tackle Max Mitchellt.


A Ramsnél Allen Robinson nem fog tudni pályára lépni ma, ellenben a 49ersnél Deebo Samuel igen. A Ravensnél játszani fog Gus Edwards, Demarcus Robinson és Devin Duvernay is. Mindannyian kérdőjelesek voltak mára.


A liga eltiltotta hat mérkőzésre a Packers harmadik körös újonc támadófalemberét, Sean Runyant tiltott szerek használata miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!